(073)130-41-73

Кошик

 
Зачекайте, будь ласка...

Карманка – поживні перекуси в поході

Класичний підхід до карманки передбачає централізовану закупівлю перекусів завгоспом. Зазвичай купують горішки, сухофрукти та цукерки з розрахунку 50-100 грам на день та заздалегідь розфасовують все це на індивідуальні порції. Якщо похід короткий – кожному учаснику на весь похід, якщо довгий – роблять денні порції та видають кожному учаснику вранці.

суміш цукатів та родзинокАле останнім часом більш популярним стає індивідуальний підхід до карманки. В цьому випадку кожен учасник вирішує для себе самостійно чого і скільки він візьме у якості кишенькового харчування. Частіше за все беруть ті ж самі горішки та сухофрукти, але трапляються оригінали, що використовують у якості перекусу солону рибу, сало чи згущене молоко. Таким чином індивідуальний відхід дає більше свободи учасникам. Але завгоспу не завадить поцікавитись перед виїздом, хто що взяв. Бо хтось може набрати купу зайвого, а хтось взагалі забути про перекуси.

Хорошим варіантом перекусу в поході є енергетичні батончики. Якщо вибрати якісні батончики, то можна отримати не тільки поживний, а ще й корисний перекус в поході.

енергетичний батончик банан горіх енергетичний батончик інжир соняшник енергетичний батончик какао апельсин енергетичний батончик яблуко кориця

31/05/2018