(073)130-41-73

Кошик

 
Зачекайте, будь ласка...

Цікаве

Космічне харчування

понеділок, 5 листопада, 2018

що їдять космонавти

Набагато сильніше за туристів зацікавлені зменшенням ваги харчових продуктів робітники космічної галузі. Економити доводиться на всьому, бо виведення на орбіту одного кілограма вантажу коштує близько 5 тисяч доларів.

Що ж їдять космонавти? 

КЛМН

п'ятниця, 14 вересня, 2018

кружка ложка миска ніж

Ті, хто бував у походах, знають, що літери КЛМН - це не емоційний вигук, а корисна абревіатура, що допомагає зібрати речі в дорогу.

КЛМН – це Кружка-Ложка-Миска-Ніж.

З цієї статті ви дізнаєтесь, як їх варто вибирати для походів, де дешево купувати, і як краще зберігати.

Карманка – поживні перекуси в поході

четвер, 31 травня, 2018

карманка

 

Яким би ситним не було харчування в поході, обов’язково трапляються моменти, коли хочеться підживитися чимось смачненьким, що в народі називається «карманка». Розглянемо два питання – що брати у якості карманки та як правильно організувати  її розподілення в поході.

Гарячі обіди чи «сухі»?

середа, 30 травня, 2018

обед в походеГарячі обіди чи «сухі»? У кожної концепції є свої шанувальники. Сухі обіди зберігають час, а гарячі  - роблять харчування в поході більш збалансованим. Що готувати на обід в поході? Як зробити і сухий і гарячий обід достатньо смачним, корисним та поживним? Читайте далі у цій статті.

Що їсти в поході на сніданок?

понеділок, 21 травня, 2018

сніданок

У звичайному житті ми на сніданок звикли їсти щось легеньке – омлет, пластівці або каву з круасаном. Хтось взагалі обходиться без сніданку. А що ж робити в поході? Адже для того, щоб йти з важким рюкзаком треба набагато більше сил, ніж для офісної роботи.